Overzicht Cases

Garcia


"Voorop lopen in de competitieve denim markt vraagt om meer dan alleen een goed product. Om de concurrentie bij te blijven heeft GARCIA Outlets de afgelopen jaren dan ook alle aspecten van de organisatie geprofessionaliseerd. Zo ook het voorraadbeheer. Met Smart Supply wist GARCIA Outlets al na enkele maanden de conversie en omzet te verhogen."

Van Gils


"Het is geen geheim dat retailers het zwaar hebben. Er zijn bedrijven die kiezen voor innovatieve maatregelen om het tij in hun voordeel keren. Zo ook Van Gils menswear. Maar voordat het bedrijf vooruit kon, moesten ouderwetse en inefficiënte processen worden gemoderniseerd. Zo implementeerde Van Gils onlangs voorraadoptimalisatie software Smart Supply van ChainBalance parallel aan hun gloednieuwe ERP-systeem. De software helpt retailers slimmere keuzes te maken om de productbeschikbaarheid te verbeteren, de winstmarges te vergroten en overtollige voorraad en nee-verkoop te verminderen. "

adidas


"Voor een grote Duitse Sport multinational wordt Smart Supply al sinds 2012 gebruikt voor Europa. Uiteraard wordt deze tool ingezet voor de replenishment van eigen winkels en key accounts."

Esprit


"Een groot Duits internationaal modemerk met dames-, heren-, kinderkleding, schoenen en accessoires gebruikt sinds 2010 Smart Supply Outlet."

Triumph


"Voor een internationaal bodywear merk wordt sinds 2014 door middel van Smart Supply de allocatie en replenishment geautomatiseerd voor de key accounts en eigen winkels voor zowel Europa als in Azië."