Chainbalance
Smart Supply


Reinventing your inventory


Voorraad-optimalisatie software voor (omnichannel) allocatie en replenishment op basis van actuele sales transacties. De consument als heartbeat van de supply chain: voor minder nee-verkoop, hogere winstmarges en minder eindvoorraad.

Alternate Text

Over ons

Ieder idee ontstaat vanuit verbazing, frustratie of een gevoel van ‘Dit kan beter’. In ons geval werden we getriggerd door alle drie. Oprecht geschokt door de hoeveelheid verspilling binnen de retail. Magazijnen liggen volgestapeld met verouderde koopwaar en er worden tonnen uitgegeven aan overbodig transport voor het herverdelen van voorraad. Dit kan anders. Nee, dit moet anders.Niet alleen is dit nadelig voor de winst van een bedrijf, maar bovenal is het systeem uiterst slecht voor het milieu….

Alternate Text

Smart Supply


Smart Supply is een SaaS oplossing voor volledig geautomatiseerde voorraad-optimalisatie op basis van actuele verkoopgegevens. Geen 1-op-1 replenishment, maar dynamische replenishment voor een duurzame groei van uw bedrijf. Chainbalance is specialist in voorraad-optimalisatie tussen distributiecentra en winkels. Voor wholesale en retail, fysieke winkels en/of webshops. Voor groot en klein, nationaal en internationaal. Met key accounts, kleinere klanten, shop-in-shop- of consignment modellen, alles is mogelijk.


Dankzij onze jarenlange ervaring binnen de retail branche begrijpen we de complexiteit van replenishment als geen ander. Ontzettend veel factoren hebben invloed op dit proces. Wanneer wordt welke winkel bevoorraad en hoe vaak? Is sales data up-to-date? Kloppen voorraadstanden? Bovendien moeten er keuzes worden gemaakt op basis van allerlei details: welk artikel in welke kleur en welke maat moet naar welke locatie?


Met Smart Supply is dit verleden tijd. Dankzij de gebruiksvriendelijke voorraad-optimalisatie software worden tijdrovende menselijke handelingen beperkt. Het ingewikkelde werk doet de software. Zo houdt uw personeel niet alleen meer tijd over voor service aan klanten en de zorg voor het beste assortiment, maar levert dit ook nog financiële voordelen voor u op.

Alternate Text

Waarom Smart Supply?


Volledig geautomatiseerd voorraad-optimalisatie proces


Al binnen 3 maanden positief resultaat


Minder nee-verkopen, hogere marges en minder eindvoorraad


Snelle implementatie (+/- 12 weken)

Cases

Adidas

Voor een grote Duitse Sport multinational wordt Smart Supply® al sinds 2012 gebruikt voor Europa.

Esprit

Een groot Duits internationaal modemerk met dames-, heren-, kinderkleding, schoenen en accessoires gebruikt sinds 2010 Smart Supply® Outlet

Triumph

Voor een internationaal bodywear merk wordt sinds 2014 door middel van Smart Supply®

Contact


CHAINBALANCE B.V.
Graaf Engelbertlaan 75
4837 DS Breda
The Netherlands


info@chainbalance.com


+31 76 531 5394